Alminde-Viuf Gymnastik- & Idrætsforening

DGI Landsstævne 2017


DGI Landsstævne 2017 i Aalborg – Skal du med sammen med AVGIF?

 
DGI Landstævnet finder sted i Aalborg 29. Juni – 2. Juli 2017 – og vi skal selvfølgelig med!
 
Landsstævnet er idræt om dagen og fest, musik og fællesskab om aftenen. Det er meget mere end "bare" gymnastik - der er 25 forskellige idrætsgrene, som du kan afprøve under stævnet, masser af fitness workshops, koncerter, opvisninger og meget mere, som man kan være en del af.
Se evt. mere på www.L2017.dk
 
AVGIF Gymnastik deltog i landsstævnet i 2013 i Esbjerg med et motions mix hold på 60 deltagere i alderen 24-80 år. Det blev en stor succes og på utallige opfordringer – og egen lyst J - er vi klar med et hold igen denne gang.
 
AVGIF motions mix til L2017
Konceptet bliver nogenlunde det samme som sidst, dvs. alle kan være med. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage ud over godt humør, lyst til bevægelse og socialt samvær. Du skal være min. 18 år eller 15 år, hvis du har en forældre med på holdet.
 
Holdet træner hver tirsdag kl. 19.00 – 20.30 i Alminde-Viuf Hallen med start den 4. April 2017.
Der vil være en ekstra træning lørdag 10. Juni kl. 9.00-13.00.
 
Instruktører og holdledere
Instruktør bliver Solveig Kibenich fra Jelling, der har mange års erfaring som instruktør bl.a. for DGI Sydøstjyllands Fælleshold til L2009 i Holbæk. Solveig deltog på AVGIFs hold i Esbjerg, så hun vil være et kendt ansigt for mange. Hun supporteres af lokale AVGIF instruktører: Claus Buhl, Bente Kjems Dyring og Berit O. Laursen. Så vi lover, at det bliver et hold med plads til alle f.eks. via niveauopdelt opvisning i lighed med L2013 – og vi skal have et sjovt J
 
Det praktiske omkring holdet vil blive varetaget af tre erfarne gymnaster, der alle var med AVGIF i Esbjerg: Karin Eriksen, Hanne Orluff og Tove Damm.
 
Landsstævne samling
Der har været arrangeret en gratis Landsstævne samling / opstartstræning lørdag, den 21. januar 2017, kl 13.00-15.00, hvor deltagerene fik har mulighed for at få en forsmag på træningen, blev præsenteret for instruktørerne og lærte de andre deltagere lidt at kende.
 
Tilmelding
Tilmelding til Landsstævnet skal foregå individuelt på www.L2017.dk inden den 7. april. Du kan sammensætte den pakke du ønsker. Grundprisen er 1.195 kr. + tilkøb af mad, shows m.v. 

Du skal huske at tilmelde dig vores opvisningshold, når du tilmelder dig L2017. Holdet hedder AVGIF motionsmix og har nr. 12158.

Ud over at tilmelde dig på L2017.dk skal du også tilmelde dig på vores hjemmeside under menupunktet tilmelding. Det koster 575 kr. at deltage på vores hold. Betalingen går bl.a. til ens tøj.
 
 
Hilsen
AVGIF Gymnastik
Landsstævneudvalget


DGI Landsstævne 2013

Det 26. DGI Landsstævne blev afholdt i Esbjerg d. 4. – 7. Juli 2013 med ca. 25.000 deltagere. AVGIF gymnastik deltog med et Motionsmix-hold på knap 60 gymnaster samt ”supportere”. 

Ud over mange lokale, var der også gymnaster fra bl.a. Egtved, Kolding, Smidstrup og Fredericia, der havde valgt at tage med AVGIF´s mix-hold til Esbjerg. Aldersmæssigt spændte mix-holdets deltagere fra først i 20´erne til sidst i 70´erne og der var både nybegyndere og erfarne  Landsstævnedeltagere.

Holdet har trænet 90 minutter hver torsdag aften i april, maj og juni under ledelse af Annette Rohde, Bente Kjems Dyring og Claus Buhl. Derudover var Karin Eriksen og Anders Funch koordinatorer i forhold til alle de praktiske ting omkring landsstævnedeltagelsen.

 

Besøg vores Facebook
Besøg vores Instagram

Sponsorer


Alminde-Viuf Gymnastik- & Idrætsforening | Alminde-Viuf Hallen, Storgaden 9, 6052 Viuf | CVR: 35691847 | Webmaster: avgif.dk@gmail.com