Alminde-Viuf Gymnastik- & Idrætsforening

Tilmelding


Indmeldelse og Kontingent
Velkommen til Almind/Viuf GIF.

 

Indmeldelse (se boksen "Tilmelding Fodbold AVGIF" til højre)
Du tilmelder dig i en af vores afdelinger, hvorefter vi sætter dig ind på det rigtige hold (efter køn og alder). Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp.

  • Klik på "Indmeldelse i afdelingen" under den afdeling du tilhører.

På den følgende side skal du logge på med dit DBU login. Har du ikke et DBU login kan du oprette ét - følg blot instruktionerne på siden.


Betaling/kontingent
Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og Mastercard. 

Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?
Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort.
Udmeldelse sker på skrift til avgif.fodbold.medlemskab@gmail.com


Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.


Er det sikkert?
Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Almind/Viuf GIF  eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.


Kan jeg undgå abonnementsbetaling?
Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg er truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betaling. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.


Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os på avgif.fodbold.medlemskab@gmail.com hvis du har spørgsmål.

Indmeld dig via boksen "Vælg afdeling" her på siden.

 

Tilmelding Fodbold AVGIF

Sponsorer


Alminde-Viuf Gymnastik- & Idrætsforening | Alminde-Viuf Hallen, Storgaden 9, 6052 Viuf | CVR: 35691847 | Webmaster: avgif.dk@gmail.com