Alminde-Viuf Gymnastik- & Idrætsforening

DGI Landsstævne 2022


DGI Landsstævne 2022 – skal du med AVGIF Motionsmix til Svendborg?

Til sommer afholder DGI Landsstævne i Svendborg den 30. juni – 3. Juli 2022, og AVGIF Gymnastik stiller med et motionsmix hold. Vi har været med til de to seneste landsstævner – i Esbjerg 2013 og i Aalborg 2017. Begge gange var det en forrygende oplevelse at deltage med foreningen, og vi er sikre på, at det bliver tilfældet igen - skal du ikke med?
 
Der er gode kræfter, der arbejder på sagen, både erfarne instruktører og arbejdsomme folk, der vil stå for de praktiske detaljer. Konceptet bliver nogenlunde det samme som sidst, dvs. alle kan være med, uanset om du er 18 eller 80 år, du skal bare have lyst til at lave gymnastik til god musik. Hvis du er mellem 15-18 år, kan du deltage sammen med en forælder.
 
Hvis du lige vil have en forsmag på hvad det handler om, så kom til gratis og uforpligtende Landsstævne opstartssamling lørdag den 5. marts 2022 kl 14-16 i Alminde-Viuf Hallen. Her har du mulighed for at få en forsmag på træningen, blive præsenteret for instruktørerne og hilse på de andre deltagere. Du vil også høre lidt om, hvordan Landsstævnet foregår og hvordan man tilmelder sig.
 
Træning bliver hver tirsdag kl 18.30-20 i perioden den 19. april - 28. juni i Alminde-Viuf Hallen. Derudover vil der være en ekstra lørdagstræning i juni 22 og så er vi ellers klar til at give opvisning i Svenborg lørdag den 2. juli om eftermiddagen. Det bliver SÅ godt!
 
DGI Landsstævne er idræt om dagen og fest, musik og fællesskab om aftenen. Det er meget mere end "bare" gymnastik - der er 30 forskellige idrætsgrene, som du kan afprøve under stævnet, masser af fitness workshops, koncerter, opvisninger og meget mere, som man kan være en del af. Så der er noget for hele familien.  Læs mere på www.dgi.dk/landsstaevne. Du kan også læse om de to tidligere gange AVGIF har deltaget med et motionsmix hold - se mere på avgif.dk under fanen gymnastik - diverse.
 
Tag en ven under armen og kom med AVGIF Motionsmix til DGI L2022 - vi glæder os til at være sammen med dig!


DGI Landsstævne 2022 –I Svendborg

Alle mand klar til den festlige åbningsparade gennem Svendborgs gader

Dagens oplevelser skylles ned udenfor det store festtelt torsdag aften

De sidste instrukser før opvisning i Krøyers Have lørdag eftermiddag

Hele holdet efter veloverstået opvisning: AVGIF Motionsmix

 

Motto´et for DGI´s Landsstævne er ”Mærk pulsen – mød magien”, og jeg skal love for, at vi 52 deltagere på AVGIF Motionsmix gjorde begge dele i Svendborg den 30. juni-3. juli!

Torsdag – en festlig start

Smilene strålede om kap med solen allerede fra dag 1, hvor vi sammen med de ca. 20.000 andre landsstævnedeltagere gik igennem Svendborgs gader til Stævnecentrum. Svendborggenserne havde sørget for fest, farver og super stemning hele vejen – det var som at gå igennem en stor gadefest, med vinkende folk, musik og glade tilråb. Fremme i Stævnecentrum deltog alle i åbningsceremonien – nogle stående på plænen, andre siddende på græsskråningerne eller tribunen. Åbningsshowet blev vist live på DR, så måske så du det også? Bagefter var der koncerter flere steder i Svendborg, og vi var mange der sang med på Lars Lilholts sange i det store telt ved Stævnecentrum. Da vi blev trætte, fandt vi shuttlebussen til skolen i Vester Skerninge, hvor de fleste faldt til ro i soveposerne efter lidt ost & rødvinshygge. Andre sov i privat indkvartering, i seniorlejren på Ollerup Gymnastikhøjskole eller på Landsstævnets store campingplads, men fælles for os alle var, at vi var klar til mere ”puls og magi” på dag 2.

Fredag – gråvejr er også gymnastikvejr

Selvom vejret var mere vådt og gråt på dag 2, så fejlede humøret ikke noget, og landsstævnedeltagerne kastede sig ud i de over 30 forskellige idrætsaktiviteter, som stævnet bød på. Der blev bl.a. dyrket vandsport, cyklet, danset og dyrket yoga eller fitness. Andre brugte dagen på at se på Svendborg og omegn, høre musik eller se de mange flotte gymnastikopvisninger, som fandt sted både i byen, på havnen og omkring Stævnecentrum – der var virkelig noget for enhver smag. Fredag aften var det især koncerten med Tina Dickow der tiltrak mange, men også Jonah Blacksmith og ”80´erne lever” var populære at synge og danse med på.

Lørdag – opvisningsdagen

Lørdag morgen skinnede solen igen over Svendborg og de lidt ømme muskler blev blødere i løbet af dagen efterhånden som tidspunktet for vores egen opvisning nærmede sig. Det var en anelse angstprovokerende selv at skulle give opvisning efter at have set så mange dygtige gymnaster, hvoraf mange havde trænet med deres hold hele vintersæsonen, mens vi havde 1. træningsgang den 19. april. Ikke desto mindre var entusiasmen stor og smilene brede både hos publikum, gymnaster og instruktører, da AVGIF Motionsmix sluttede af, som det sidste hold på gulvet i Krøyers Have. Flere syntes bagefter, at det faktisk var lidt ærgerligt, at det var slut nu, hvor vi nærmest lige havde lært de fire serier og endelig havde styr på om vi skulle svinge armene til højre eller venstre. Den vellykkede opvisning blev fejret med ”bobler” og hurra-råb og ja; så var det allerede tid til at sige farvel og tak for denne gang. Mange af os tog turen hjemad lørdag aften, fordi søndagen stod i Tour de Frances tegn. Vi kørte fra Svendborg med solbrændte skuldre, mætte af indtryk og rygsækken fuld af glade gymnastikminder – og så glæder vi os ellers allerede til næste Landsstævne, som finder sted i Vejle i 2025.

Tak, tak og atter tak

Til sidst skal der lyde en stor TAK til vores instruktører Solveig Kibenich og Majbritt Frisk Andersen, for at udvise stor tålmodighed og med (fast og) kyndig hånd, at lede hele holdet frem mod en opvisning, som vi er stolte af.
TAK også til Bente Kjems Dyring for altid glad og alsidig opvarmning til de 11 træningsaftener.
TAK til alle, som kom til vores generalprøve i Alminde-Viuf Hallen tirsdag den 28. juni og stivede vores selvtillid af, inden vi skulle til Svendborg. Det var fedt at blive sendt afsted med jeres klapsalver i ørene.
Endelig en stor TAK til bestyrelsen for AVGIF Gymnastik for at bakke op om holdet, og tro på, at vi igen kunne samle så mange glade motionsgymnaster – ikke kun fra lokalområdet, men fra hele trekantsområdet. Vi har haft en FEST!

Hilsen fra ”De tre praktiske grise” Hanne Orluff, Karin Eriksen og Wiebke Boman Hansen.


Vælg kalendervisning
1 uge
2 uger
1 måned
3 måneder
Alle
24-07-2024
-

Viser: 1 uge frem
Kalenderen er tom


Vælg kalendervisning
1 uge
2 uger
1 måned
3 måneder
Alle
Besøg vores Facebook
Besøg vores Instagram

Sponsorer


Alminde-Viuf Gymnastik- & Idrætsforening | Alminde-Viuf Hallen, Storgaden 9, 6052 Viuf | CVR: 35691847 | Webmaster: avgif.dk@gmail.com