Alminde-Viuf Gymnastik- & Idrætsforening

Forventninger til forældre


Vores dygtige instruktører og hjælpeinstruktører er frivillige personer, der bruger deres fritid på gymnastik sammen med jeres børn fordi de er vilde med gymnastik og gerne vil dele deres entusiasme med børnene.
 
Vi forventer derfor, at jeres børn kommer til gymnastik fordi de gerne vil og at de deltager i gymnastikken og at de er omklædte til tøj de kan bevæge sig. Vi forventer, at jeres børn hører efter hvad instruktørerne og hjælpetrænerne siger og at I som forældre også lytter til instruktørerne.
 
Er I uenige med eller har spørgsmål til instruktørerne om noget i forhold til
gymnastikken, er I velkommen til at snakke med dem om det efter timen eller tage kontakt til den person der er bestyrelsens kontaktperson for holdet. Vi vil gerne at der er rene og klare linier.
 
Vi er rigtig glade for den store opbakning fra jer som forældre til gymnastikholdene og vi kan godt forstå at I gerne vil følge med i hvad jeres barn laver til gymnastik. Vi vil dog gerne have at I, mens jeres børn laver gymnastik, venter i cafeteriet eller omklædningsrummene (hallen) eller på gangen (gymnastiksalen).
 
Vi opfordrer til at forældre giver en hjælpende hånd efter endt time med at sætte redskaber på plads.
 
Til forældre/barn holdene forventer vi selvfølgelig at I, forældre, deltager aktivt sammen med jeres børn. Og at både børn og forældre er omklædte til tøj I kan bevæge jer i. Større og mindre søskende er velkomne så vidt det er aftalt med instruktøren på forhånd, men de må ikke forstyrre gymnastikken.
 
Af sikkerhedsmæssige årsager ser vi helst at pigernes lange hår er sat op og at børnene ikke bærer smykker eller andet der hænger løst rundt om halsen, håndleddet, fodleddet m. m. samt at lange øreringe er taget af når de laver gymnastik.

Besøg vores Facebook
Besøg vores Instagram

Sponsorer


Alminde-Viuf Gymnastik- & Idrætsforening | Alminde-Viuf Hallen, Storgaden 9, 6052 Viuf | CVR: 35691847 | Webmaster: avgif.dk@gmail.com