Alminde-Viuf Gymnastik- & Idrætsforening

Forventninger til forældre


Vores trænere og hjælper er frivillige personer, der bruger deres fritid på håndbold sammen med jeres børn fordi de er vilde med håndbold og gerne vil dele deres entusiasme med børnene.
 
Vi forventer derfor, at jeres børn kommer til håndbold fordi de gerne vil deltager i træningen og at de er omklædte til tøj og sko de kan bevæge sig i og er tiltænkt indendørstræning. Vi forventer, at jeres børn hører efter hvad træner og hjælperne siger og at I som forældre også lytter til trænerne.
 
Vi vil gerne at der er rene og klare linier. Så oplever I at I er uenige med eller har spørgsmål til trænerne om noget i forhold til træningerne og håndbold, er I velkommen til at snakke med dem om det efter timen eller tage kontakt til kontaktpersonen for holdet. 
 
Vi er rigtig glade for opbakning fra jer som forældre til håndboldtræningerne og vi kan godt forstå at I gerne vil følge med i hvad jeres barn laver til håndbold. Vi vil dog gerne have at I, mens jeres børn spiller håndbold, venter i cafeteriet eller udenfor banen imens der trænes.
 
Vi opfordrer til at forældre giver en hjælpende hånd efter endt time med at sætte mål og bolde på plads.
 
Af sikkerhedsmæssige årsager ser vi helst at børnenes lange hår er sat op og at børnene ikke bærer smykker eller andet der hænger løst rundt om halsen, håndleddet, fodleddet m.m. samt at lange øreringe er taget af når de spiller håndbold.

Besøg 0. - 1. klasse
Besøg 2. - 4. klasse
Besøg Damesenior

Sponsorer


Alminde-Viuf Gymnastik- & Idrætsforening | Alminde-Viuf Hallen, Storgaden 9, 6052 Viuf | CVR: 35691847 | Webmaster: avgif.dk@gmail.com